Nyboes Auto ApS

Rønne

Oplev det nye Opel

Unikt design, højteknologi, effektivitet og stilsikkert materialevalg er indbegrebet af fremtidens Opel.
Kom og oplev Grandland X plug-in hybrid og mange flere hos din lokale Opel forhandler

Du kan trygt kigge forbi i både showrooms og på vores værksteder. Vi gør vores yderste for at udvise hensyn til såvel dig som kunde, som til vores egne medarbejdere, og vi følger derfor COVID-19 situationen og myndighedernes krav og anbefalinger meget nøje.

BOOK PRØVEKØRSEL FÅ ET TILBUD 

Aktuelle kampagnetilbud

Grandland X plug-in hybrid

225HK Aut. Business Ultimate

Udbetaling: 0

Mdl. ydelse: 4.995

BOOK PRØVEKØRSEL FÅ ET TILBUD 

71,4 km/l. CO2 32 g/km. Ejerafgift 410. Ekskl. ladekabel.
Bilen er vist med sportsalufælge og metallak mod merpris

Fremhævet udstyr
  • Adaptiv fartpilot
  • 19" alufælge
  • AGR-sportsforsæde
  • Sort tagfarve
  • 3D-navigation
  • El-bagklap

Privatleasing via Leasys Danmark. 4.995 kr. i månedlig ydelse og 0 kr. i førstegangsydelse. 36 måneders løbetid og 45.000 km kørsel i perioden. Afleveringsgebyr 1.150 kr. Samlet betaling i perioden 180.970 kr. Priserne er inkl. finansierings- og lev. omk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejer-afgift, forsikring, forbrugs-væsker, dæk og ekstra-udstyr. Krav om kaskoforsikring og betinget af endelig kreditgodkendelse. Tilbuddet gælder til den 30.04.2021.

 

Har du brug for mere information?

Læs mere om privatleasing

Forbruget er angivet efter den nye WLTP-norm, se evt. mere på wltp.dk. Priserne er ekskl. metallak/brillantlak. Bilerne er vist med ekstraudstyr. *Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kampagnen kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Gælder så længe lager haves.

Privatleasing via Jyske Finans. Priserne er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, Adblue og øvrige væsker samt grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Kampagnetilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud og er enkeltstående. Kampagnen er gældende så længe lager haves.